Levičarji goljufajo tudi v Ameriki? Kar 202-odstotna volilna udeležba?

slika: družbeno omrežje

3. novembra 2020 so se odvijale volitve za ameriškega predsednika. Vzporedno so v ZDA potekale tudi volitve za senat, kongres in guvernerje zveznih držav. A namesto, da bi dobili zmagovalca volitev, je sledil kaos.

NEPRAVILNOSTI NA AMERIŠKIH VOLITVAH

Levičarji oziroma po ameriško  – demokrati naj bi se letošnjih volitev lotili na zelo podel način – 202-odstotna volilna udeležba, registrirani volivci z začetka 20. stoletja, ki so glasovali še pred svojim rojstvom, ponarejanje datumov na glasovnicah in še bi lahko naštevali, piše portal Nova24TV.

Zanimivo je recimo, da so po sto tisoč preštetih glasovnic v vsaki od treh ključnih zveznih držav ob 4. uri zjutraj, prekinili štetje glasov in potem naj bi vsi brez izjeme po glasovnicah glasovali za nekdanjega ameriškega podpredsednika Joa Bidna? Večja verjetnost je, da bi zadeli sedmico na Lotu. Iz Arizone poročajo o vsiljevanju flomastrov za izpolnjevanje glasovnic, zaradi česar so bile oddane glasovnice nato diskvalificirane kot neveljavne. Spet v prid Bidnu. Iz Wisconsina po drugi strani izbrani okraji znotraj Milwaukeeja po pisanju Milwaukee City Wire poročajo, da je bila volilna udeležba preko 100 odstotkov, kar je enostavno nemogoče. Še več, volilna udeležba v nekaterih okrajih je bila več kot 200-odstotna!Zanimiv primer je iz Michigana, ko naj bi svoj glas oddali ljudje rojeni leta 1921, ki so bili registrirani volivci leta 1900. To je res posebna skupina ljudi, zavednih državljanov, ki so volili kar 21 let pred lastnim rojstvom. V Michiganu poročajo tudi o tem kako naj bi bil dostop do preštevanja glasovnic onemogočen uradnim opazovalcem volitev. Medtem, ko je poštni uslužbenec razkril, da jim je bilo naročeno, da glasovnice, ki so jih prejeli 4. novembra ločijo od ostale pošte, napišejo datum 3. november, in glasovnice pošljejo po priporočeni pošiljki naprej. Neveljavne glasovnice spreminjajo v veljavne. Spet v prid Bidnu.

Demokrati in vsi njihovi lakaji, naj bi sodelovali, pri očitno največji volilni prevari v zgodovini ZDA so se tokrat ušteli. Predsednik Donald Trump je za razliko od ostalih republikancev pripravljen iti do konca in poskrbeti da bodo vsi prešteti glasovi legitimni.

Mu bo uspelo in bodo levičarji kaznovani, ali pa se tako, kot pri nas ne bo zgodilo nič?

MG


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.