Saj ni res, pa je. Medtem ko Slovenija počasi rahlja ukrepe, ki so potrebni za zajezitev koronavirusa levičarski anarhisti, predvsem tisti, ki jih napaja država, snujejo nove proteste.

Novinarjem kar preko eletronske pošte poslali vabila na nezakoniti protest

Organizatorka petkovih protestov Tjaša Prošek, (zaradi spodbujanja k protestom, jo je naš portal tudi prijavil policiji), je nam, kot tudi drugim medijem poslala poziv, naj sodelujemo pri protestih in da, kot piše levičarska aktivistka Tjaša: “končno izkoristimo možnost, ki nam jo ponuja demokratična ureditev države, da se s proaktivno držo vključimo v odločanje o naših življenjih in življenjih naših otrok!”

In ko že Tjaša omenja otroke, v času, ko je potrebno še posebej skrbeti za svoje zdravje, zato, da se koronavirus med ljudi spet ne razširi, levičarske frakcije, pozivajo k protestom. Kaj takega se v normalni in demokratični državi nikakor ne dela. Že zdrava kmečka pamet mora povedati ljudem, da je protest v tem času škodljiv za ljudi. Da je protest pljunek v obraz vsem zdravstvenim osebjem, članom civilne zaščite, gasilcem in policistom, pa nenazadnje tudi trgovkam in ostalim, ki se trudijo, da v času epidemije lahko dokaj normalno živimo. In povrhu vsega je tak protest nelegalen, saj organizatorka ni pridobila soglasje Upravne enote Ljubljana.

Ravno zato je elektronska pošta, ki nam jo je poslala Tjaša Prošek, s pozivom na protest in reklamiranje protesta sprevrženo kaznivo dejanje, katerega v našem uredništvu ostro obsojamo in udeležbo ter reklamiranje takega protesta zavračamo. Upajmo pa, da zaradi takih neumnosti prevzetnih levičarskih frakcij ne nastanejo nova žarišča okužbe s koronavirusom.

Aktivistko Tjašo Prošek naj bi povezovali tudi s stranko SD. In kdo je njen financer za jutrišnji protest? Resnično upamo, da ne Sandi Češko.

POLICIJA UKREPAJ!

MG