slika politikis

Levičarji v akciji, bi lahko dejali. Začela se je anti propaganda. Pljuvanje po glasbenikih, ki so nastopali na akademiji SDS in grožnje naročnikom revije Demokracija? Neverjetno a resnično, to je včasih delala UDBA?

Klevetanje in antipropagandni levičarski stroj proti glasbenikom?

Očitno levičarji ne izbirajo več sredstev. Posegajo po metodah, ki se jih ne bi sramovali ne Udba, ne Stasi, ne Securitate. Potem, ko se kot povsem realna možnost kaže, da SDS namesto predčasnih volitev oblikuje vlado, levičarji posegajo po diktatorskih metodah, oz. bolje rečeno po udbovskih metodah. Nenehni napadi na SDS ter neverjetni napadi na njihove člane, “pljuvanje” po glasbenikih, ki so sodelovali v programu akademije SDS in še bi lahko naštevali. Celo grožnje na družbenih omrežjih itd.

Vsak glasbenik, ki je nastopal na akademiji SDS v Murski soboti si za svoj nastop zasluži spoštovanje, saj je vsak svojo glasbeno točko izpeljal profesionalno, kot se za tako akademijo tudi spodobi. Ne glede na strankarsko pripadnost, vsak glasbenik predstavlja glasbo, katero izvaja in reklama zanj pred nabito polno dvorano kulturnega doma v Murski soboti, je še toliko večja. Tudi zato, ker je bil vsak glasbenik deležen bučnega aplavza neverjetnega občinstva. Zato pa sta bila toliko bolj presenečena in hkrati užaloščena duet Korado in Boško, saj se je po nastopu proti njiju in pesmi začela prava mala gonja, mogoče tudi zato, ker pesem, ki sta jo izvajala nosi preprost naslov “SDS”. Z neresničnimi in zavajajočimi podtikanji, ter klevetami o duetu naj bi proti njima povzročil celo pravo malo vojno celo urednik glasbene TV oddaje “Ujemi sanje” Danijel Pohorec.

V pesmi, ki govori o ljubezni do domovine in veri za obstoj sta se na odru kulturne dvorane v Murski soboti predstavila Korado in Boško. Poslušajte njuno pesem in presodite ali je “pljuvanje” po duetu in pesmi res umestno, kot si to predstavlja urednik neke dokaj neznane TV oddaje?

So pa pesem preprosti in pošteni ljudje že vzeli za svojo, tudi na družbenih omrežjih:

Levičarji grozijo celo naročnikom Demokracije?

Očitno groženj, podtikanj in klevet še ni konec. Sedaj novinarjem “desnih” portalov in tedniku Demokracija ne grozijo več, sedaj so se spravili celo na bralke in bralce revije, kot piše portal Nova24TV. Grozijo jim, naj ne berejo ali kupujejo več revije. Drugače se jim utegne kaj zgoditi. Tako se je potožil eden od bralcev: »Pozdravljeni, znanec mi je rekel, da ga je nekdo opozoril, da ve o njegovi naročnini na Demokracijo in da naj bo previden glede tega. To sem razumel kot grožnjo,« piše bralec. To se je zgodilo neposredno potem, ko je podpredsednik preiskovalne komisije (komisija, ki preučuje domnevno nezakonito financiranje političnih strank) in poslanec LMŠ Aljaž Kovačič ter eden od strokovnih sodelavcev poslanske skupine LMŠ v varnostnem območju Državnega zbora pregledoval dokumente o nakazilih in transakcijah podjetij, ki izdajajo Demokracijo ali predvajajo program televizije Nova24TV.

Ali se bo gonja zoper “desne” glasbenike še naprej nadaljevala, ali bo gonje bralcev “desnih” revij in časopisov prerasla v kaj hujšega? Ustravimo to gonjo, to levičarsko norost. Uprimo se takim poskusom spodkopavanja svobodnih načel demokracije. Če ne drugje pa na volitvah!

MG