Levičarski bloger Mitja Kunstelj, upokojence žali z ovcami, domoljube pa s fašisti

Mitja Kunstelj, slika Siol.net

Spletne strani in blogi različnih ljudi, ki se skrivajo za drugimi imeni rastejo, kot gobe po dežju. Seveda ti delujejo na črno, saj niso vpisani v razvid medijev. Širijo pa sovražno propagando in operirajo z imeni, kot so fašist, prevarant, domobranec, peder in podobno. Ena takih strani je tudi Mikston.


Spletna stran, oziroma blog Mitje Kunstlja, ki v bistvu svoje leve flustracije rešuje kar preko spleta, je še ena izmed levičarskih propagand sodobnega časa, kjer lahko pišeš, kar ti paše, pa zato (še) nisi kaznovan. Očitno bo Nika Kovač imela glede takih levičarskih izbruhov še veliko dela, kot tudi ministrstvo za kulturo, saj spletna stran Mikstone ni vpisana niti v razvid medijev.

Levičarska spletna stran, oziroma blog skrajnega levičarja Mitje Kustlja – Mikstone, upokojence označuje za največje ovce na svetu in Pavla Ruparja označuje za prevaranta. Upokojence žali, da to sploh niso upokojenci ampak protestniki na vpoklic Trstenjakove. Z vsem, pa naj bi, kot pišejo, stal kar Janez Janša. V nadaljevanju Kunstelj stranko SDS, ki seveda s shodom nima popolnoma nič, označuje kar s sekto, domobrancev. Celo Pahorja je označil, da je “na svoji misiji lezenja v rit domobranski desnici popolnoma pogrnil in se zataknil v Janševi danki.” Prav tako v tem sovražnem blogu Kunstelj označuje shod pred Magistratom, ki ga je organiziral Primc, da je bil to “navaden shod rasistov in fašistov.”

Kunstelj svoj blog tudi končuje z netenjem sovraštva, kjer žali slovenske domoljube in demokrate, s čistokrvni fašisti. “Nagovorite jih vedno in povsod s pravim imenom, lepo prosim. Fašisti!” je še zapisal.

Prav taki nedostojni članki, polni sovražnega govora, so delo za novi strateški forum zoper sovražni govor, katerega je pred nedavnim ustanovil predsednik vlade Robert Golob, ter tudi delo za ministrstvo za kulturo in slovensko policijo. 

In zanimivo prav bloger Mitja Kunstelj vas vabi da mu pomagate z donacijami. Torej po domače, če širiš sovražni govor, uporabljaš sovražne besede, žališ ljudi, skupine, posameznike, lahko prosiš tudi za denar?

Se je pa na sovraštvo spletne strani Mikstone odzval tudi Pavle Rupar in zapisal:

Zelo se bojim, da smo se obregnili v majhne zadeve in uganke, kam gre skoraj 10 % denarja na leto iz blagajne ZPIZ namesto za vaše pokojnine s katerimi razpolaga Marjan PAPEŽ, ZZPIZ in , da me največje še čakajo!! Ne le, da domnevajo, da bom zahteval Računsko sodišče, to bom zagotovo naredil..!

Blogerja Mitjo Kunstlja in spletno stran naj bi zaradi sovražnega zapisa že prijavili pristojnim organom. Njegovo pisanje pa naj bi naznanili tudi novemu strateškemu forumu zoper sovražni govor. Sedaj samo še čakamo, da se kdo zgane!

Facebook
Twitter
LinkedIn