Levičarski profesor Milosavljević, je bil tudi na plačilni listi Olimpije? Vse za medijski mir!

Marko Milosavljević, slika parodija

Sporni profesor za medije, oziroma bolj rečeno levičarski aktivist v medijih, Marko Milosavljević, ki je lagal o novinarjih ukinjene oddaje Panorama, ni kar tako. Bil naj bi tudi na plačilni listi Olimpije, za medijski molk pri neumnostih in nečednih poslih?


Levičarski profesor Marko Milosavljević naj bi bil na plačilni listi NK Olimpije, v času Milana Mandarića, sicer znanega srbskega poslovneža, piše portal Požareport.. Slednji je Olimpijo prevzel junija 2015, zapustil pa jo je po šestil letih in pol, leta 2021 oziroma 2022. Milosavljevića naj bi Mandariću priporočili, da bo “imel medijski mir” in da bo “zagovarjal njegov – torej Mandarićev – projekt”, pa skril še marsikaj drugega?

Mimogrede, opomba: temu, skratka, t. i. “zagotavljanju medijskega miru” in “hvaljenju projekta” za plačilo bi sicer lahko rekli tudi reketiranje. Mesečno naj bi  Milosavljeviću na Olimpiji plačevali po 1500 evrov bruto, čeprav ga v nogometnem klubu skoraj nikoli ni nihče videl.

Enim se očitno dobro godi, če imajo pri sebi takega “strokovnjaka”!

VREME

Maribor
delno oblačno
59%
6.2km/h
40%
24°C
26°
22°
24°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.