“Levosučnemu” Delu se je zgodila množična odpoved naročnin!

delo
slikaje simbolna: Delo

Uprava Dela je udarila po mizi, češ naj se uredniki nehajo šaliti in prekomerno poveličevati petkove protestne kolesarje, saj to, več kot očitno, škodi podjetju oziroma časopisu. 


Množične odpovedi naročnin na Delo

Končno je tudi levosučnim novinarjem postalo jasno, da so odvisni od svojih bralcev in bralk. Ti pa so tako levi, kot desni ali neopredeljeni. In končno je to kapnilo na glavo tudi upravi, ki delo še drži nad vodo, preden ne potone.

V časopisni hiši Delo je tako včeraj menda zavrelo, bila je prava huda ura – tako smo izvedeli od dobro obveščenega vira. Razlog? Množična odpoved naročnin. V enem samem dnevu se je namreč zvrstilo blizu trideset klicev oziroma elektronskih sporočil, z zahtevo po odpovedi naročnine na časnik, ki je nekdaj med ljudmi užival hvalevreden ugled. In kaj je, zdaj že nekdanje, naročnike tako zelo razjezilo? Sobotna priloga, ki je imela na večini svojih strani obeležene petkove kolesarje, medtem ko se je osrednji državni slovesnosti, ki je potekala ob 30-letnici razglasitve slovenske osamosvojitve, namenilo bore malo prostora.

In kdo piše nebuloze na Delu? Rok Tamše “zatežen levičar”, ki je ekstremno ideološko obremenjen, piše portal Nova24TV. Prav Rok je dober prijatelj Draga Kosa ter seveda tudi direktorice in odgovorne urednice informativnega in športnega programa, Tjaše Slokar Kos. Zakaj torej Tamšetu potem ne najdejo službo nekje drugje, da ne bo delal škode Delu?

P.M.

VREME

Maribor
oblačno
96%
0.5km/h
100%
18°C
19°
17°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.