Rdeči Večer naredil intervju s Tanjo Fajon, ga bo tudi z Janšo, ki prihaja v Maribor?

Janez Janša
Janez Janša, foto: Bojan Podkrajšek

Rdeči Večer vleče vse bolj levo. Zato se ni čuditi, da so iz Tanje Fajon, ki je v Maribor prišla delit “bombončke” nesmislov.

Iz Fajonove na Večeru delali zvezdo?

Kot smo že omenili, se je Tanja Fajon, iz katere (neodvisni) Večer dela “zvezdo” mudila v Mariboru. In kot je zaupala “svojim” novinarjem se že povezala s Karlom Erjavcem, da bosta skupaj “kradla” člane stranke DESUS. No naj bi bil pa tisti glavni, ki naj bi Fajonovi svetoval pri gospodarskih temah, čeprav Tanja Fajon o gospodarskih temah sicer nikoli ne govori, ker očitno tega ne obvlada, svetoval Sandi Češko.

Predsednik vlade se bo mudil v Mariboru

Se pa bo danes in Jutri v Mariboru mudil tudi predsednik vlade Janez Janša. Danes bo obiskal mariborsko nadškofijo ter imel intervju za radio City. Jutri bo imel delovno kosilo z županom Sašo Arsenovičem, obiskal bo podjetje Skylabs, obiskal bo tudi Fakulteto za elektroniko, računalništvo in informatiko, Univerze v Mariboru, Za zaključek pa se bo predsednik Janez Janša srečal še z župani v regiji v centru vojaških šol.

Vlada sicer pred obiskom izpostavlja, da so se v letu 2020 občinam podravske regije sredstva v primerjavi z letom poprej povišala za dobrih 15 milijonov evrov. Poudarjajo tudi, da je podravska regija v letu 2020 in v prvi polovici letošnjega leta prejela 229 milijonov evrov državnih pomoči, kar jo uvršča na drugo mesto med vsemi regijami. V letošnjem letu pa iz državnega proračuna največ investicijskih odhodkov v podravski regiji namenjajo krepitvi prometne infrastrukture.

P.M.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.