LIDIJA dIVJAK mIRNIK, OBLEKA
Lidija Divjak Mirnik, slika twitter

Tudi danes je v državnem zboru imena monolog mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik, ki v bistvu še vedno ne ve, kaj je to demokracija?

Lidija Divjak Mirnik: “Ne želim biti ista koprivam!”

“Jaz ne žalim biti ista koprivam,” je ob smehu nekaterih poslancev butnila na plano Lidija Divjak Mirnik, ob razpravi v državnem zboru. In kdo je pravzaprav Lidija Divjak Mirnik? To je tista poslanka, ki ob začetku nastopa poslanskega mandata prodajala svoj moderček, ki je zamenjala milijone z milijardami, govorila, da v Mariboru ni migrantov, se po parlamentu drla: DIKTATURA  in katera je na interpelaciji proti kulturnemu ministru pozivala ljudi na ulico.

Je pa Lidiji Divjak Mirnik čistega vina nalil kar državni sekretar Žan Mahnič: “Se strinjam z Lidijo, da nismo vsi isti. Jaz, na primer, nisem dobil tako poraznega rezultata na volitvah, kot ga je dobila ona. Pa tudi med milijoni in milijardami ločim

In res je. Lidija ni kopriva, kajti tudi koprive bi za tak monolog, kot ga je tokrat pokazala večna kandidatka za županjo Maribora, morale imeti vsaj kanček RAZUMA.

PM


Preberite tudi:

/INTERPELACIJA/ Lidija Divjak Mirnik, vse bolj radikalna. Ministru grozila z ulico.