Lidija Divjak Mirnik, se kot poslanka požvižga na rodni kraj?

Lidija Divjak Mirnik
Lidija Divjak Mirnik, slika Škandal24

Mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik, znana po tem da je bolj slaba s številkami in še slabša v retoriki. V državnem zboru, pa si je prislužila ime “divjakinja”!

Lidija Divjak Mirnik pozabila na svoj rojstni kraj

Sicer gospa “diktatura” Lidija Divjak Mirnik ni rojena Mariborčanka. Je Radenčanka in je pred mnogimi leti obiskovala osnovno šolo na Kapeli v občini Radenci, ve povedati župan občine Radenci Roman Leljak. Kot poslanka pa je Lidija očitno pozabila na svoje korenine, pa ne samo na te korenine. Tudi za Maribor, kjer sedaj živi ni, kot poslanka naredila praktično NIČ! Sosedje v bloku znajo povedati, da naj bi se tudi tam obnašala, kot v parlamentu in da je večkrat precej glasna?

Poslanka Liste Marjana Šarca Lidija Divjak Mirnik je prejemala štipendijo Občine Radenci za šolanje na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Omogočil ji je to župan SDS g. Jožef Toplak. V tem mandatu je nasprotovala denarju za telovadnico na Kapeli. V to Osnovno šolo na Kapeli je tudi hodila. Odnos do SDS ne bom komentiral. Žal mi je, da je temu tako. Občani Radencev smo ji plačevali šolanje,” je zapisal na svojem Facebook profilu Roman Leljak, župan občine Radenci.

Danes je vsa srž in jeza Lidije Divjak Mirnik usmerjana ravno v stranko SDS, tisto stranko, iz katere prihaja župan, ki je Lidiji Divjak Mirnik omogočil šolanje na Pedagoški fakulteti.  Dobrota je pač sirota in zato je take poslance treba poslati na smetišče zgodovine. Za vedno! 

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.