Stevanovičevi razbojniki spret delali nemir v Ljubljani. (video)

zajem slike: Topnews.si

Zaostali v času komunistične revolucije  in anticepilci so očitno združili moči v boju zoper vlado. Stevanovičevi huligani, pa so ponovno delali nemir. 

Tudi tokrat nasilje sredi Ljubljane. Policisti so nekaj nasilnežev odpeljali

Ne bomo sami, v soboto 4.12. ob 11.55 se bomo povezali v svetovno silo. V mnogih državah se bodo organizirali protesti: Finska, Velika Britanija, Nizozemska, Španija, Portugalska, ZDA, Kanada, Južna Afrika, Rusija, Nemčija, Francija, Irska, Italija, Mehika, Japonska, Romunija, Avstrija, Avstralija … in Slovenija. Sodelujemo s temi gibanji, ki nam izražajo polno podporo. Samo združeni lahko vstanemo!,” so med drugim zapisali na spletni strani stranke Resni.ca na Facebooku.

Protest pod taktirko Resni.ce je eden od mnogih, kjer se kršijo predpisi o združevanju v času epidemije, večkrat smo že poročali o totalitarni simboliki in grožnjah s smrtjo. Stevanovićevi podporniki namreč širijo sovražna sporočila o napadih na vidne politike, ki morajo v teh časih sprejemati odločitve za preprečevanje rasti epidemije, pred današnjim protestom pa so širili vesti o padanju glav s pomočjo giljotine.

Tudi tokrat pa so Stevanovičevi razbojniki po Ljubljani delali nered. Policisti so jih nekaj tudi odpeljali.

Očitno v Ljubljani še ni dosti okuženih in mrtvih zaradi koronavirusa!

(posnetki: Topnews.si / twitter)

P.M.

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.