Lidiji Divjak Mirnik na Martinov predvečer ukradli stojnico sredi Maribora

slika: twitter

Neznanci so včeraj ponoči s Trga svobode v Mariboru ukradli stojnico, na kateri je Lista za pravičen razvoj mestnih četrti in krajevnih skupnosti zbirala podpise proti sprejetju županovega Občinskega prostorskega načrta (OPN).

Lidija Divjak Mirnik že joka, da gre za  grožnje, ki so namenjene njej kot županski kandidatki. Upajmo le, da ne bo v stilu Nike Kovač povezala še rokico. “V včerajšnji noči ni izginila samo stojnica, temveč so se uničevali tudi moji plakati. Očitno se nadaljujejo grožnje in pritiski, ki sem jih bila deležna pred štirimi leti. Takrat so mi prerezali pnevmatike na avtomobilu, na njem pa je bila lutka z mojim okrvavljenim obrazom in vrv,” je Lidija Divjak Mirnik dejala za Maribor24.

Glede na to, da je bil v Mariboru včeraj največji praznih Štajerske, je bilo po popitem vinu, vsekakor za pričakovati tudi kakšna nepremišljena poteza. Zagotovo pa se nekdanje poslanke, ki je na zadnjih državnozborskih volitvah dobila le 377 glasov res nihče ne boji.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.