Ljubitelji nogometa pozor: vstopnice za večni derbi so že v prodaji

slika: pixabay

Ljubitelji nogometa že odštevajo dni do večnega derbija med Mariborom in Olimpijo v Ljudskem vrtu, ki bo V soboto, 27.10. Ob 16:45. Vstopnice za prvi večni derbi te sezone na Ljudskem vrtu so namreč že v prodaji. Izplača pa se pohiteti saj bo Ljudski vrt bržkone kmalu razprodan.

Po zmagi proti Aluminiji bo 2 tedna premora, 20.10. Maribor gostuje pri Gorici, zatem pa je na vrsti najbolj odmevna tekma med prvo in drugo uvrščenima moštvoma 1 SNL. Vstopnice so voljo v predprodaji v Vijol’čni bajti v mestu in v Mercator centru Tabor, ter na spletu.

Cene v predprodaji so: Odrasli: 12 EUR, do 15 let: 6 EUR , tribuna jug s člansko izkaznico 5 EUR, tribuna jug brez članske izkaznice: 9 EUR, družinski sektor (vzhod, A), odrasli: 10 EUR, družinski sektor, U-15: 5 EUR.  Cena vstopnice bo na dan tekme 16 evrov, za tri oziroma dva evra se podražijo tudi ostale vstopnice.

Za derbi je predpisana personalizacija, vstop bo mogoč z osebnim dokumentom in vpisanimi podatki na vstopnici; že zdaj pa velja nasvet, da pridemo na tribune čim prej, da se izognemo gneči pri vhodih.

MZ

VREME

Maribor
oblačno
68%
1km/h
100%
8°C
11°
7°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.