Ljudmila Novak o uravnoteženosti programa na RTV! Odzivi na njen tvit!

Ljudmila Novak
Ljudmila Novak in Alenka Bratušek.

Na RTV so včeraj zaposleni uprizorili pravi show levičarskega aktivizma, po željah največje vladne stranke Gibanja svoboda in Roberta Goloba.

Pogrom nad tvitom Ljudmile Novak

Na stran stavkajočih je očitno stopila tudi Evropska poslanka Ljudmila Novak, ki je svoje politične aktivnosti v času volitev zamrznila, da nebi škodovala stranki, kateri še vedno pripada – Novi Sloveniji. Ljudmila je vseskozi nasprotovala rešitvam vlade, katero je vodil Janez Janša, pa čeprav je bila v vladi tudi Nova Slovenija. Tako Ljudmila vidi uravnoteženost programa na RTV:  “Javna RTV ima med vsemi mediji posebno poslanstvo, ki sega še v čas nastanka naše države. Tedaj smo se odločili za neodvisno RTV, kjer novinarstvo deluje strokovno in v skladu z najvišjimi novinarskimi standardi, pri čemer slednji niso ne levi in ne desni, pa tudi sredinski ne.”

Očitno Ljudmila že nekaj časa ni gledala nacionalne televizije, ali pa je v svoji vnemi, preskočila kakšno levo oddajo, kot na primer Studio City, ali Tarčo. pa tudi kakšen Dnevnik, polnega sovraštva proti vladi Janeza Janše si verjetno ni ogledala. Je pa zato ob objavi tvota , doživela pravi pogrom.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.