Ljudmila Novak ponovno razburja! Poglejte ta pogrom nad njenim tvitom

ljudmila novak
ljudmila novak

Za ponovno razburjenje na družabnem omrežju twitter je ponovno poskrbela Ljudmila Novak, Evropska poslanka Nove Slovenije.

Evropska poslanka Ljudmila Novak zadnje čase razburja s svojimi tviti. Njene levu usmerjane ideje večkrat naletijo na ogorčenje marsikoga. Tudi tokrat je poskrbela, da je temu tako. Sicer pa naj bi bila Ljudmila tudi kandidatka za predsednico države. Poleg razvpite Marte Kos iz Gibanja svoboda, se je pojavilo tudi ime famozne odvetnice, ki je našemu portalu nadela ime trobilo, Nataša Pirc Musar. Očitno Ljudmila potrebuje svoje famozne tvite, da se čim več govori o njej. Vprašanje pa je, ali ji tako pisanje sploh koristi.

Tako je zapisala: “Ne hlapci, pač pa svobodni ljudje oblikujejo napredno demokratično družbo, v kateri tudi sama želim živeti.” Po zapisanem sodeč, bi bila Ljudmila raje v Gibanju svoboda. No roko na srce, po nbjenem pisanju, tja tudi sodi?

Ponovno so bili odzivi na njen tvit množični in večina je Ljudmilin  tvit označila kot neprimernega. Tu je le del odzivov:

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.