Obupani prevozniki grozijo z blokado črpalk! Nihče več ne pleše?

slika je simbolna, robin.si

Kaos na slovenskih cestah je popoln, gorivo precej dražje, Golobova vlada pa kakor da se je znašla v popolnem kaosu, kjer se ne ve, kdo pije in kdo plača-

“Najhuje pa je, pri vsej zmedi, ki je nastala da vso prevozniki so ostajali brez goriva,” je bil oster predsednik sekcije za promet pri obrtno-podjetniški zbornici Peter Pišek za 24ur. Pravi, da je to nedopustno, saj ti niso mogli izpolnjevati svojih obveznosti. To ni opravičljivo, je vztrajal. Na nogah je gospodarstvo, ljudje so v stresu, je povedal.  Napovedal je, da grozijo s tem, da bodo zdaj, ko bo dovolj goriva, blokirali Petrolove in OMV črpalke. “To grozijo čisto navadni prevozniki, ki so jezniin ne verjamejo, da je to naključje. To so resne grožnje, tako slab duh je težko držati v steklenički, ljudje so obupani.”

Pišek je za 24ur pri tem opozoril, da bodo zato nastajale gneče, saj da bodo tovornjaki zasedali mesta na črpalkah izven avtoceste, kjer pa ni ustrezne infrastrukture. Posledice bodo hude.

A tega se vlada Roberta Goloba še vedno ne zaveda. Tisti, ki so na volitvah obkrožili Gibanje svoboda so bili prepričani, da je Robert Golob odrešitev za Slovenijo, a so spoznali, da je v bistvu nočna mora. In nihče več ne pleše.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.