Ljudmila Novak spet nad Janeza Janšo. Ta ji je povedal svoje! #odzivi

Ljudmila Novak
Ljudmila Novak in Alenka Bratušek.

Evropska poslanka Ljudmila Novak očitno ne more brez Janeza Janše. Tudi tokrat ni minil teden, da ga nebi omenila. A taka drža NSi zagotovo ni v prid stranki?

“Ob vseh pomislekih in dvomih, ki jih slišim, želim poudariti sledeče: soglasna odločitev izvršilnega odbora NSi novembra lani, da stranke ne bo več v vladi, ki bi jo vodil Janez Janša SDS , je prva tovrstna odločitev organa stranke v zgodovini NSi,” je na Twitterju zapisala  evropska poslanka Ljudmila Novak.

Ljudmila je še dodala “Nismo bili izvoljeni, da manipuliramo in podtikamo zaradi nekih ozkih interesov, ampak da delujemo v skladu s svojimi prepričanji, predvsem pa da imamo pred očmi odgovornost do vseh ljudi. To je še danes, ko opravljam funkcijo poslanke Evropskega parlamenta, moje edino politično vodilo. In tako bo ostalo tudi v prihodnje,” se je pobahala Novakova.

Seveda pa Ljudmili Novak Janez Janša ni ostal dolžan in je zapisal: “Skrb (da stranke NSi ne bo več v vladi, ki bi jo vodil Janez Janša SDS op. a.) je povsem odveč. Ob takšni levičarsko – vinjetni politiki vaše stranke Nove Slovenije ne bo v nobeni vladi več. Vlada namreč sestavijo stranke, ki so izvoljene v državni zbor Zakaj bi levičarji volili bledo kopijo, če imajo na voljo originale? Zakaj bi vsi ostali volili nekaj, kar ni ne tič in ne miš?”

Obračanje po  vetru, še posebej, če piha z leve je Novi Sloveniji obrnilo jadra. Tudi odzivi na družbenih omrežjih so temu primerni:

Prav zanimivo primerjavo med Novo Slovenijo in stranko Levica pa je podal Aleš Hojs:

vir: Topnews.si

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.