Ljudska iniciativa Glas upokojencev: “Takih pogajalcev, kot je Sušnik ne potrebujete!”

slika. fotomontaža

Ljudska iniciativa Glas upokojencev, ki se je preimenovalo v društvo – inštitut 10. oktober, čaka na jutrišnji dan, ko je napovedana uskladitev pokojnin. 

Kdo se bo zavzel za Upokojence? Bo Janez Sušnik, predsednik Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS), povzdignil glas in izbojeval vsaj 10% povečanje pokojnin, ali pa bo kot privesek ščitil levo oblast, sam pa užival s petimi “jurji” penzije? To mu sporoča vodja ljudske iniciative upokojencev, Pavle Rupar:

Drage mamice , dragi očetje upokojenci!

Prihaja uskladitev pokojnin , v sredo pričakujemo, da je predsednik ZDUS, Janez Sušnik v VAŠEM IMENU (tudi zaradi našega pritiska) izbojeval vsaj 11 % uskladitev z vsemi “grehi” iz preteklosti! TO POMENI ŠE VEDNO 10 % MANJ, KOT STE UPRAVIČENI DOBITI! Naša zahteva OSTAJA NEOMAJNO 20 % SPOROČAM PA VAM, DA NAS NE g. LUKA MESEC, NE dr. ROBERT GOLOB NE SPREJMETA IN NAS POPOLNOMA IGNORIRATA!

Uskladitev pomeni pri 440 eur pokojnine vsega 80 eur z upoštevanim januar + februar, marca bo to zopet samo še 46 eur..
Gospodu Sušniku, predsedniku ZDUS-a, ki se v vašem imenu NE POGAJA IN NE BORI ZA VAS, bo ta uskladitev nanesla 800 eur!!
OSEMSTO EVROV!!!
Po njegovih izjavah bo torej njegova pokojnina precej čez 5000 eur, vaša 490 eur!! SRAMOTA VSEH SRAMOT!!
Obveščate me, da vam Društva upokojencev NIKAKOR NOČEJO pomagati pri PREVOZIH NA VSESLOVENSKI SHOD UPOKOJENCEV 1. MARCA 2023, KAR JE NEZASLIŠANO!! ČLANI IMATE PRAVICO ZAHTEVATI PREVOZ, NAJ GA PLAČAJO IZ ČLANARIN! A očitno so samozadostni in vas ne potrebujejo razen, ko zbirajo denar! OČITNO GA “MEČETE PROČ” ali pa v njihove žepe! Več kot očitno se igrajo z vami!!!
RAZMISLITE, ZAKAJ STE SPLOH ČLANI DU, ZDUS, ČE SE ZA VAS NIHČE NE MENI! PONIŽUJEJO IN POZABLJAJO, ZLORABLJAJO VAŠO REVŠČINO IN PUŠČAJO LE ŽIVOTARITI! RAZMISLITE O VRNITVI ČLANSTVA in si prihranite denar!
V KOLIKOR USKLADITEV V SREDO NE PRINESE VSAJ 10 % POVIŠANJA PA POMENI, DA SO VAS PONOVNO OPEHARILI ZA STROŠKE VIŠINE INFLACIJE, REDNE USKLADITVE IN VAM DALI LE DROBTINICE, DA BOSTE ŽIVOTARILI NAPREJ IN BILI TIHO!!! TAKIH “POGAJALCEV”, KOT JE g. SUŠNIK RES NE RABITE!
TO POT SE JIM TO NE BO IZŠLO, O B L J U B I M!!!
NE DOVOLIMO, DA NAS BODO ŠE NAPREJ IMELI ZA NORCE, NE DOVOLIMO, DA NAM BODO JEMLI NAŠE IN VAŠE POKOJNINE, KI STE JIH PLAČEVALI VSE ŽIVLJENJE!!!! VAŠE SO, VAM PRIPADAJO!!!
Ponovno pa PROSIM VSE POLITIČNE STRANKE:
PUSTITE NAS NA MIRU !!! GRE ZA UPOKOJENCE!!
Pogajajte se z nami, pomagajte nam, če VAS BOMO PROSILI, O POLITIKI PA SE NE BOMO POGOVARJALII IN PIKA!!!

V ljudski iniciativi Glas upokojencev so odločni, da bodo z zahtevami šli do konca dokler bo potrebno. Zato vabijo vse upokojence ponovno na shod, tokrat 1. marca.

vir. Iniciativa Glas upokojencev

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.