Faila Pašić spet buri duhove! Ji je Golob razkril državno skrivnost?

Robert Golob in Faila Pašić

Failo Pašić, znano muslimanko, katera misli, da v Sloveniji lahko počenja vse, kar se zmisli, naj bi po volitvah dobila službo v kabinetu predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, a je tam potem niso zaposlili.  Ko Pašićevi tako ni uspelo dobiti službe v parlamentu, so jo zaposlili v kar Gibanju svoboda.

A po neuradnih informacijah, ki jih je danes objavila Nova24TV, je Pašićevi boljšo zaposlitev kot jo ima v njegovi stranki poskušal urediti kar sam premier Robert Golob, ob tem pa bi naj Golob Pašićevi razkril, da jo spremlja Sova v povezavi z Iranom in Irakom, zaradi česar morata omejiti njuno elektronsko komunikacijo. Za službo pa bi jo naj napotil k ministrici Sanji Ajanovič Hojnik (Gibanje Svoboda), da bi ji uredila delo na notranjem ministrstvu in k Dominiki Švarc Pipan (SD), ki vodi pravosodje.

V preteklosti bi se naj z dejavnostjo Pašićeve ob obveščevalni službi ukvarjala tudi komisija za nadzor obveščevalnih služb, ki pa v tem mandatu deluje na nenavaden način, ker so si vse položaje v njej razdelili predstavniki vladne koalicije in NSi, ki so dosegli dogovor, kako bodo preprečili, da bi nadzor ravnanja vlade na področju financ in obveščevalnih služb v državnem zboru vodila daleč največja opozicijska stranka SDS.  Piše Spletni časopis.

Pašićeva naj bi imela po informacijah Nove24TV povezave z Islamsko republiko Iran in z Irakom. V preteklosti naj bi se o njenem delovanju govorilo celo na parlamentarni komisiji za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb.

Posebno poglavje pa je seveda, kako so informacije, da Pašićevo Sova preiskuje zaradi njenih povezav z Islamsko republiko Iran (pa tudi z Irakom), sploh prišle do predsednika vlade. Težko si je predstavljati scenarij, v katerem bi bil predsednik vlade upravičeno obveščen, da se preiskuje njegovo strankarsko kolegico in nekdanjo sodelavko, ta pa bi nato celo čutil dolžnost, da ji zagotovi zaposlitev v javni upravi, in to v kritičnih organizacijah ali resorjih, kot sta policija ali ministrstvo za pravosodje. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.