LMŠ spet naklada o ukrepih zoper koronavirus!

šarec

Kdaj bo Šarcu in ostalim “politkomisarjem” iz LMŠ kapnilo, da se epidemiološka slika v Sloveniji ponovno slabša? Verjetno nikoli! Spet pritožujejo nad ukrepi.

LMŠ se spet pritožuje nad ukrepi?

Kako bi današnji ukrepi izgledali pod Šarčevo vlado? Če bi sploh lahko izgledali, če nebi vsi Slovenci prej pomrli. Kajti če samo pomislimo, da nas je Šarec pustil na milost in nemilost pred praznimi skladišči zaščitne opreme, katero je raje poslal Kitajcem. 

Sedaj pametovati, ko je novi val koronavirusa v razmahu, je skrajno nedostojno, žaljivo in pokroviteljsko, tudi za Marjana Šarca, za katerega so menda že učitelji rekli da je “neumen”, kot moški spolni organ. No s slednjim koronavirus sicer nima nobene veze, z neumnostjo pa jo ima. In namesto, da bi tudi svoje volivce,  (čeprav naj bi jih bilo le še nekaj 1000), Šarec opozoril na resnost razmaha epidemije in pozval ljudi k cepljenju, ter jim povedal zakaj so ukrepi PCT nujni, raje zganja norčije in govori o neživljenjskih ukrepih.

Kaj je za Šarca v bistvu učinkovit, življenjski in pravičen ukrep? To da bi moral zaradi ogrožanja zdravja, ko je Slovence pustil pred praznimi skladišči zaščitne opreme, v zapor? No, to bi bil zadosten življenjski in tudi pravičen ukrep. Ali pa se mogoče motimo?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.