LMŠ spet naklada o ukrepih zoper koronavirus!

šarec
LMŠ spet naklada o pravičnih ukrepih zoper koronavirus

Kdaj bo Šarcu in ostalim “politkomisarjem” iz LMŠ kapnilo, da se epidemiološka slika v Sloveniji ponovno slabša? Verjetno nikoli! Spet pritožujejo nad ukrepi.

LMŠ se spet pritožuje nad ukrepi?

Kako bi današnji ukrepi izgledali pod Šarčevo vlado? Če bi sploh lahko izgledali, če nebi vsi Slovenci prej pomrli. Kajti če samo pomislimo, da nas je Šarec pustil na milost in nemilost pred praznimi skladišči zaščitne opreme, katero je raje poslal Kitajcem. 


Sedaj pametovati, ko je novi val koronavirusa v razmahu, je skrajno nedostojno, žaljivo in pokroviteljsko, tudi za Marjana Šarca, za katerega so menda že učitelji rekli da je “neumen”, kot moški spolni organ. No s slednjim koronavirus sicer nima nobene veze, z neumnostjo pa jo ima. In namesto, da bi tudi svoje volivce,  (čeprav naj bi jih bilo le še nekaj 1000), Šarec opozoril na resnost razmaha epidemije in pozval ljudi k cepljenju, ter jim povedal zakaj so ukrepi PCT nujni, raje zganja norčije in govori o neživljenjskih ukrepih.

Kaj je za Šarca v bistvu učinkovit, življenjski in pravičen ukrep? To da bi moral zaradi ogrožanja zdravja, ko je Slovence pustil pred praznimi skladišči zaščitne opreme, v zapor? No, to bi bil zadosten življenjski in tudi pravičen ukrep. Ali pa se mogoče motimo?

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
7.2km/h
40%
26°C
28°
25°
26°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
18°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.