Razkrili glavnega “špijona” Požarjevih novic o Marčiču!

Požarju
slika: Facebook profil Bojana Požarja

V teh dneh se je slovenska javnost ubadala predvsem s podjetnikom Andrejem Marčičem, ki je bil (neuspešno) poročen z Evo, s hčerko nekdanjega politika Karla Erjavca

Bojan Požar razkril špijona v aferi Marčič

Po tem, ko je Požareport objavil nekaj člankov o podjetniku Andreju Marčiču in njegovih aferah z Evo Erjavec, je s strani Erjavčevega odvetnika dobil grožnje glede člankov.  A glej ga zlomka. Špijon oziroma Požarjev vohun naj bi bil prav Erjavec?

Karel Erjavec desus svet

Karel Erjavec, glavni Požarjev špijon v aferi Andrej Marčič

No s tem seveda nebi bilo nič narobe, če nebi bil, kot razkriva Požareport glavni špijon prav sam Karl Erjavec. On, Kot piše Bojan Požar: “Erjavec je bil tisti, ki nam je doslej osebno povedal veliko večino ekskluzivno objavljenih podrobnosti te afere, pri čemer ga nismo smeli navesti kot vir*. On, Erjavec je bil tisti, ki nam je – na primer – v daljšem pogovoru (v petek, 20. avgusta) povedal tudi za Marčičeve fotografije in tudi menda sporne besedne zveze, kot so “pornografske slike” ali “nenavadne spolne prakse” (kar nam zdaj očita Sluga?!). To so besede Karla Erjavca, zato smo jih tudi navedli pod narekovaji. In prav nekdanji prvak stranke DeSUS, je bil tisti, ki nam je povedal, katere vse ministrske funkcije v Janševi vladi naj bi mu ponujal, in nas eksplicitno prosil, naj o tem pišemo!” 

Gre pri tem za poodlost, izgubo spomina ali navadno pokvarjenost Karla Erjavca? Presodite sami! A očitno Erjavcu, vuhunček “Murči” ne seže niti do kolen.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.