..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Luka se pa joka! Večeru se je potožil, da ga obtožujejo, da je na kokainu?

Luka Mesec, zajem slike POP TV

Minister Mesec, je ža samo po sebi smešen stavek. A v svobodi je vse mogoče. Človek, ki nima niti minute delovne dobe v proizvodnji in nima družine je minister Delo, družino in socialne zadeve.

Minister je sicer sam priznal, da občasno kadi travo, na sejah pa se obnaša nemirno, razdraženo, vmes grize nohte… Sicer pa se je potožil, da so proti njemu na družbenih omrežjih začeli z umazano kampanjo, da je bil na kokainu. In pravi, da mu s tem želijo povedati: “Molči, ali pa te bomo medijsko uničili.” Tako se je Luka Mesec izpovedal Večeru. Če bo še naprej jokal, mu robčke poklonimo mi.

Sedaj Mesečnik ve, kako se je po večletnih nagajanjih, širjenju nestrpnosti, žaljenju in še čem s strani levice, počutil predsednik SDS Janez Janša. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
53%
5.1km/h
75%
16°C
19°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.