Se mariborska ministrica Stojmenova Duh norčuje iz Slovencev?

Stojmenova duh

Po tem, ko so za ministrico za digitalno preobrazbo postavili Emilijo Stojmenovo Duh, so družbena obrežja polna njenih nebuloz, ki jih zganja.

O novim ministrici za digitalno preobrazbo Stojmanovi Duh, Makedonki, ki živi v Mariboru, smo na našem portalu že veliko pisali. Ne samo, da še vedno dobro ne obvlada slovenskega jezika, kot bi se za slovensko ministrico spodobilo, še več, s svojimi potezami vnaša nemir, kar se za ministrico slovenske vlade nikakor ne spodobi. Si pa poleg svoje službe najde tudi hobi, blokiranje tweeter uporabnikov, ki se z njo ne strinjajo.

Očitno pa je Stojmenova-Duh tudi prava ljubiteljica migrantov. Zmotil jo je namreč tvit Zmaga Jelinčiča Plemenitega, kjer je zapisal: “Migranti v velikem številu hodijo čez mejo. M.J. iz okolice Vinice nam je sporočil, da jih ima na dvorišču 9. Ljudje se bojijo in se samoorganizirajo. Pa država?” 

Stojmenova Duh, pa se je v odgovoru kar ponorčevala iz ljudi iz Vinice: “M.J. is okolice slovenske Vinice lahko sporočite, da je ena migrantka iz makedonske Vinice kasneje postala ministrica v slovenski vladi. Naj si shrani kontakte, mogoče mu še pridejo prav. Vse bo ok

Tako norčevanje. iz slovenskih državljanov in vaščanov kraja Vinica je zagotovo nesramna poteza slovenske ministrice. Vínica je namreč naselje v Sloveniji in sedež istoimenske krajevne skupnosti Občine Črnomelj. V vasi je tudi mednarodni mejni prehod s Hrvaško preko reke Kolpe. In krajani te vasi živijo tik ob hrvaški meji, ter vsakodnevno zalotijo kakšnega migranta. 

 

Glede na to, da se je Stojmenova Duh sama pobahala, da je v Slovenijo prišla, kot migrantka, bi bilo dobro preveriti kako je dobila slovensko državljanstvo. 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.