“Luzerka” volitev, Tanja Fajon o svobodi medijev. Odzivi!

Tako pri SD
Tanja Fajon, SD
Tanja Fajon, fotomontaža

V dveletnem mandatu vlade Janeza Janše se je doma in na tujem ustvarjala medijska psihoza o fantomski diktatu, ki so jo zakuhali levi ustvarjalci neumnosti.

Tanja Fajon, takole o svobodi medijev!

Danes je mednarodni dan svobode medijev in pri tem so najbolj glasni spet levi mediji, ki še vedno širijo sovraštvo proti predsedniku vlade Janezu Janši in svojo izkrivljeno resnico propagirajo tiste, ki še vedno verjamejo, da je na oblasti lahko le partija. No, to so letos na volitvah poimenovali ker, svoboda. Polna natolcevanja pa je največja “luzerka” volitev Tanja Fajon, s svojim zapisi na twitterju.

“Mednarodni dan svobode medijev. Nazadovanje na lestvici medijske svobode za 18 mest je zgovorna kritika in opozorilo Sloveniji: medijem je treba vrniti neodvisnost, prenehati s političnim vmešavanjem v uredniško politiko in nastavljanjem kadrov v programske/nadzorne organe. V novi vladi bomo držali svojo obljubo. Podpiram prizadevanja novinarjev za neodvisno poročanje in pravico do informiranja. Brez svobode medijev ni demokracije,” je zapisala Tanja Fajon.

Nad njeno “zaskrbljenostjo” so se na tvitterju odzvali številni uporabniki. Tako so zapisali (nelektorirano):

– Točno! Medijem je potrebno povrniti neodvisnost in jih rešiti iz krempljev udbomafije.

– Brez vašega pljuvanja in prodajanja lažnih dejstev v EU, bi bila Slo krrepko višje. Ampak vi ne morete iz svoje zlobne kože.

– Vi ste tista, ki ste najbolj odgovorna za to nazadovanje. Nismo pozabili vašega tožarjenja in laganja v Bruslju. Do konca ste si mi zamerili. Vi in vam podobni ste pravi predstavniki izdajalcev lastnega naroda, ne domobranci!

– Tanja, nazadovali smo, ker so mediji tako brutalno lagali, zavajali in skrivali resnico … zato smo padli za 18 mest. Npr. o Golobovih mafijskih poslih na 24 ur NITI BESEDICE. Pivčevo pa so linčali in en mesec secirali za par evrov.

– Nazadovanje na lestvici medijske svobode” je opaženost, da so naši novinarji rdeča drhal, ki NESRAMNO LAŽEJO IN OSIRAJO lastno domovino, ker ni več komunističnega ENOUMJA! Samo zato, samo zaradi vas, golazen rdeča, kriminalna in lenuharska!

– Tanja, ti si pljuvala po vseh medijih, ki niso pisali skladno s tvojo ideologijo, vi komunisti zatirate pluralizem, zato je medijska svoboda v Sloveniji tako upadla!

– Pa ta ženska govori o Možini in Pirkoviču? Bravo. Končno je dojela, kakšna krivica se godi njima in vsem, ki bi radi objektivno poročali, pa ne morejo zaradi ugrabljenih medijev s strani globoke države.

– Medijska svoboda po vaše pomeni, da so vsi novinarji dejansko družbenopolitični delavci. Preganjanje medijev, ki ne trobijo v vaš rog pa se že začenja. Temu vi pravite svoboda.

Ob dnevu medijske svobode, se je odzvala tudi Evropska poslanka Romana Tomc. Tako je zapisala. “Ob dnevu medijske svobode velja opozoriti tudi na medijske zlorabe. Med novinarji je preveč političnih aktivistov, med mediji pa preveč služabnikov politike. #PressFreedom je namenjen neodvisnim medijem, neodvisnim urednikom in novinarjem, ki delajo v skladu s poklicnim kodeksom.”

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.