Še krave bi se smejale. Golobovemu kandidatu za finančnega ministra, sodijo zaradi financ?

Golob
slika, fotomontaža
A J

Kadri Roberta Goloba so zares odlični. Če verjamete v pravljice seveda.  Kandidati, ki so jih ljudje poslali na smetišče, pa naj bi postali ministri?

Golobovemu kandidatu za finančnega ministra, sodijo zaradi financ?

Še krave bi se smejale, a v Sloveniji je vse mogoče. Ministrstvo za zunanje zadeve naj bi prevzela predsednica SD Tanja Fajon, ki je skregana s Hrvati in Srbi, da o tem, da je še pred pol leta Slovenijo blatila v Evropi ne govorimo,  V SD imajo še kandidatko za ministrico Dominiko Švarc Pipan, ki bi morda lahko postala pravosodna ministrica. Kandidatka brez kulture, katero pa ne marajo Bošnjaki. Njihovi kandidati naj bi bili še Milan M. Cvikl, “partizanke” Andreja Katič najslabša obrambna ministrica vseh časov in sramota volitev, saj se ji v njenem Velenju ni niti uspelo uvrstiti v parlament, pa nedavno odstopljeni podpredsednik SD Jernej Pikalo, ki je iz šolstva že v preteklosti naredil katastrofo. In neverjetno. V Levici naj bi za ministra za delo, družine in socialne zadeve kandidiral, nihče, drug, kot Luka Mesec. Kandidat, ki nima niti minute delovne dobe (razen tiste v parlamentu) in ne lastne družine.

Je pa zanimivo ime kandidata za ministra za finance Igorja Stebernaka. Kot piše Požareport, mu na Okrožnem sodišču v Ljubljani sodijo – zaradi (suma) protipravnega ravnanja, na podlagi odškodninske tožbe, ki jo je 22. aprila lani vložila državna družba Petrol zoper celotno bivšo razrešeno upravo Petrola, Tomaža Berločnika, Roka Vodnika in Stebernaka, pri čemer se zahteva tudi povrnitev povzročene škode v znesku 8 milijonov in 30 tisoč evrov

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.