Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Mahinacije na levi? Zakaj Šarec želi postati obrambni minister?

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)
Šarec in njegove

Od volivcev pozabljeni Marjan Šarec, ki je poleg občine Kamnik in vlade RD zafural še lastno stranko, bi rad poslal obrambni minister. In to z razlogom.

Šarec bi bil rad obrambni minister

 Šarec, navkljub svojemu katastrofalnemu volilnemu rezultatu, še vedno srčno upa na prevzem obrambnega resorja v novi vladi. Ima že sestavljeno ekipo, ki jo je sestavil Boštjan Poklukar, sicer nekdanji minister za notranje zadeve iz vrst LMŠ. Ta namreč že poseduje seznam ljudi “za odstrel”. Enako na OVS, kjer imajo po poročanju Požareporta že pripravljenega Andreja Feferja, ki je trenutno zaposlen v eni izmed slovenskih obveščevalnih agencij in slovi kot 100-odstotni zaupnik nesrečnega “Bonda” oziroma vohunčija Murčija.

In s čim Šarec drži Goloba v šahu? Stranke LMŠ mu Šarec  zagotovo ne bo predal brez boja. Golob bi tako največ izgubil prav z dvema Evropskima poslancema iz vrst LMŠ. Tega se nekdanji “klovn” seveda še najbolj zaveda. Ob vsem, pa mu štango drži še “vohunček Murči” – Damir Črnčec, saj mu je taka služba pisana na kožo. Če bi živel že v času komunizma, bi bil Murči zagotovo kakšen vodja UDBE!

Spomnimo, da je Črnčec, Šarčeva senca in da je v prejšnji vladi skušal krojiti tako politiko LMŠ kot tudi vlade, svoje prstne odtise pa pustil še na petkovih protestih in v medijih. In tako bi nas lahko nas bo spet nadzoroval!

In ko smo že pri brezposelnih kadrih LMŠ. Šarec bi za gotovo potreboval tudi tajnico, ki bi mu milijone pretvarjala v milijarde.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
63%
7.2km/h
0%
13°C
15°
12°
13°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.