Marcel Štefančič naj bi Studio City vodil zastonj. Je to delo na črno?

slika: Demokracija

Javna televizija je vse prej kot to, kar bi morala biti. Slepomišenje Marcela Štefančiča, ki je svoja levičarske nagnenja javno razkril kar z grožnjami, pa na sodijo drugam, kot v cirkus.

Saj ni res, pa je. Potem ko vodstvo RTV Slovenija voditelju Studia City Marcelu Štefančiču ni podaljšalo pogodbe, je urednica oddaje Alenka Kotnik sporočila, da sta se dogovorila, da bo do ureditve razmerij oziroma največ tri mesece Štefančič oddajo vodil kar brez plačila.

Vendar pa je tu na mestu vprašanje, ali je vodenje take oddaje brez plačila sploh zakonito? Za to smo se obrnili tudi na ministrstvo za delo. Odgovor pričakujemo v naslednjih dneh. Je pa tako delo na nacionalni televiziji, kratko in malo nenavadno. Mogoče pa je to zato, ker jih je, levih namreč, “Jebeno več” kot ostalih? 

Dejstvo pa je eno. Četudi brezplačno, Levo navijaštvo in hujskanje na javni tribuni v stilu “Jebeno več nas je, kot njih” ne sodi v slovenski prostor in avtor tega sovražne retorike na sodi na nacionalno televizijo.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.