Glasbena šola Svet glasbe

Marcos Tavares podaljšal pogodbo vse do leta 2021

  • Marcos Tavares je s klubom NK Maribor podpisal novo pogodbo. Za mariborski klub bo igral do leta 2021,” je povedal športni direktor Zahović na včerajšnji novinarski konferenci pred povratno tekmo drugega kroga kvalifikacij za evropsko ligo proti Čikuri iz Gruzije.

Hvala za zaupanje. Sem zelo vesel in v časti mi je, da lahko delam v klubu že 10 let. Nikoli si nisem mislil, da bom ostal dolgo v klubu, ampak sem vesel, in v čast mi je da, nadaljujemo zgodbo, ki smo jo začeli 10 let nazaj,” je ob podpisu pogodbe dejal Tavares.

Tavares upa, da bo ostal zdrav in da bo še naprej lahko igral za NK Maribor ter, da bo še naprej lahko pomagal klubu in mestu.

Danes Mariborčane čaka pomembna tekma drugega kroga kvalifikacij za evropsko ligo proti gruzijski Čikuri. Prva tekma v Gruziji se je končala z rezultatom 0:0. za napredovanje Mariborčani nujno potrebujejo zmago. Kot pravi trener NK Maribor  Darko Milanič,  “Prioriteta je gol. Pa ne le eden! Ljudski vrt mora biti naša prednost!”

Ravno danes, pa minevata dve leti od tragične avtomobilske nesreče mladih mariborskih nogometašev, kjer sta umrla mlada upa mariborskega nogometa, Damjan Marjanović in Zoran Baljak. Hudo nesrečo sta takrat preživela Ljubomir Moravac in Žiga Lipušček.

Kot so v NK Maribor zapisali na svojem  twitter profilu: 2.8.2016. Nikdar ne bomo pozabili. Damjan Marjanović, Zoran Baljak, počivajta v miru. Danes tudi za tiste, ki jih ni z nami. Pa so si tako želeli, da bi bili. Na tribunah, morda na igrišču. Zato bomo zvečer še bolj glasni in strastni. Še bolj močni in ponosni.

Tekma v Ljudskem vrtu med Gruzijsko ekipo Čikure in Mariborom se bo začela ob 20.15, tudi z neposrednim televizijskim prenosom na TV Šport klub 1.

MZ