Maribor se poslavlja od Roka Černica

Slika: FB profil Roka Černica

Številni Mariborčani se danes poslavljajo od mladega navijača in humanitarca Roka Černica. Mnogim je ostal v spominu, kot strasten zbiratelj dresov NK Maribor in velikega humanitarca.

Kot se je danes preko FB sporočila od njega poslovila mama: Danes je pogreb mojega sina. ROK, največ na svetu te imam rada, od tuki pa do lune in nazaj, v neskoncnostč. CAS se je ustavil. Srce bo počilo, čutim, da si bom izjokala dušo. JUNAK moj, skromen, čudovit, tako SRČEN, plemenit. Martina mi je včeraj rekla, razmišljala sem kaj naj ti rečem. Roki je bil ANGEL poslan na zemljo, predober za ta kruti svet. Pogovarjam se s teboj, kako bom preživela. Ti pa rečeš, mami vstani, s teboj sem. Vedno bom s teboj. Ena sama bolečina v neskončnost

Viole pa so na svojem FB profilu zapisale: v znak žalovanja in spoštovanja do Roka, se prvih 21. minut nedeljske tekme iz juga ne bo navijalo. Vsi vemo kaj je bila njegova velika strast in tudi njegova skrb, da je pomagal tistim, ki so pomoč še kako potrebovali.

Na nedeljski tekmi proti Celju, se bo od 19.00 ure naprej zbirala finančna pomoč za mamo pokojnega Roka Černica! Finančno pomoč boste lahko donirali na stojnici, ki bo stala na južni ploščadi in pri polnilnih mestih za kartice na vzhodni in zahodni tribuni.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.