Maribor se poslavlja od Roka Černica

Slika: FB profil Roka Černica

Številni Mariborčani se danes poslavljajo od mladega navijača in humanitarca Roka Černica. Mnogim je ostal v spominu, kot strasten zbiratelj dresov NK Maribor in velikega humanitarca.

Kot se je danes preko FB sporočila od njega poslovila mama: Danes je pogreb mojega sina. ROK, največ na svetu te imam rada, od tuki pa do lune in nazaj, v neskoncnostč. CAS se je ustavil. Srce bo počilo, čutim, da si bom izjokala dušo. JUNAK moj, skromen, čudovit, tako SRČEN, plemenit. Martina mi je včeraj rekla, razmišljala sem kaj naj ti rečem. Roki je bil ANGEL poslan na zemljo, predober za ta kruti svet. Pogovarjam se s teboj, kako bom preživela. Ti pa rečeš, mami vstani, s teboj sem. Vedno bom s teboj. Ena sama bolečina v neskončnost

Viole pa so na svojem FB profilu zapisale: v znak žalovanja in spoštovanja do Roka, se prvih 21. minut nedeljske tekme iz juga ne bo navijalo. Vsi vemo kaj je bila njegova velika strast in tudi njegova skrb, da je pomagal tistim, ki so pomoč še kako potrebovali.

Na nedeljski tekmi proti Celju, se bo od 19.00 ure naprej zbirala finančna pomoč za mamo pokojnega Roka Černica! Finančno pomoč boste lahko donirali na stojnici, ki bo stala na južni ploščadi in pri polnilnih mestih za kartice na vzhodni in zahodni tribuni.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
89%
1.5km/h
0%
20°C
21°
19°
19°
Fri
18°
Sat
17°
Sun
17°
Mon
15°
Tue

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA