Predrage cene gostincev na sejmu AGRA?

slika: Sejem Agra, razstavni prostor Gorenje

Sejem AGRA velja za  najpomembnejši kmetijsko-živilski sejem v tem delu Evrope. 56. sejem izpostavlja mlade v agroživilstvu, generacijsko prenovo, inovativnost, znanje in povezovanje. Odgovarja na izzive preživetja in blagostanja v prihodnosti in odpira nove razvojne perspektive kmetijstva, samooskrbe in zdrave prehrane.

Naključnemu obiskovalcu, predvsem kmetu predstavlja obisk sejma predvsem zbiranje informacij in novosti v razvoju kmetijstva. Drži pa dejstvo, da si obisk sejma lahko privošči zares malo število kmetov, saj jih od obiska odvrneta vstopnina in visoke cene nekaterih ponudnikov gostinskih storitev, ki gredo v nebo. Ob tem je seveda treba povedati, da je tudi za zakup prostora na sejmu potrebno odšteti veliko denarja.

slika: FB

Tudi na družbenem omrežju facebook so nekateri izrazili jezo in gnev, nad visokimi cenami gostinskih in drugih storitev na letošnjem sejmu AGRA v Gornji Radgoni. Mogoče bi organizatorji naslednjič lahko razmislili o tem, da bi zmanjšali cene vstopnic, ali pa spustili ceno za najem sejemskega prostora, saj bi bil sejem tako lahko namenjen vsem kmetovalcem. Za zgled bi si organizatorji sejma AGRA recimo lahko vzeli kmetijski sejem v Komendi, ali lenarški sejem KOS, kjer vstopnine sploh ni.

MZ

 

.

VREME

Maribor
oblačno
78%
3.1km/h
100%
9°C
10°
8°
8°
Wed
4°
Thu
4°
Fri
5°
Sat
9°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.