Maribor se digitalizira: Nova aplikacija M mobilnost

Mobilna aplikacija M mobilnost

V Mariboru se intenzivno dela na digitalizaciji mestnega avtobusnega sistema. Ključna novost je razvoj aplikacije M mobilnost, ki omogoča spremljanje voženj mariborskih mestnih avtobusov v realnem času. Aplikacija, ki trenutno deluje na Android napravah, vam omogoča dostop do podatkov o avtobusnih vožnjah, spremljanje položaja vozila in načrtovanje poti med dvema točkama.

MO Maribor in Marprom iz Skupine JHMB uporabnikom z novo aplikacijo želita zagotoviti pravočasne in točne informacije o vožnjah avtobusov ter izboljšati uporabniško izkušnjo. Testna verzija aplikacije je že dostopna na Google play. V prihodnosti pa nameravajo aplikacijo razširiti tudi na iOS naprave.

Med 14-dnevnim testiranjem aplikacije M Mobilnost so uporabniki vabljeni, da nam s svojimi mnenji in opažanji pomagajo izboljšati aplikacijo. Opozorila in komentarje lahko pošljete na elektronski naslov [email protected].

VREME

Maribor
jasno
39%
2.1km/h
0%
26°C
28°
25°
25°
Thu
17°
Fri
19°
Sat
21°
Sun
19°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.