..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Maribor se digitalizira: Nova aplikacija M mobilnost

Mobilna aplikacija M mobilnost

V Mariboru se intenzivno dela na digitalizaciji mestnega avtobusnega sistema. Ključna novost je razvoj aplikacije M mobilnost, ki omogoča spremljanje voženj mariborskih mestnih avtobusov v realnem času. Aplikacija, ki trenutno deluje na Android napravah, vam omogoča dostop do podatkov o avtobusnih vožnjah, spremljanje položaja vozila in načrtovanje poti med dvema točkama.

MO Maribor in Marprom iz Skupine JHMB uporabnikom z novo aplikacijo želita zagotoviti pravočasne in točne informacije o vožnjah avtobusov ter izboljšati uporabniško izkušnjo. Testna verzija aplikacije je že dostopna na Google play. V prihodnosti pa nameravajo aplikacijo razširiti tudi na iOS naprave.

Med 14-dnevnim testiranjem aplikacije M Mobilnost so uporabniki vabljeni, da nam s svojimi mnenji in opažanji pomagajo izboljšati aplikacijo. Opozorila in komentarje lahko pošljete na elektronski naslov [email protected].

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1km/h
0%
12°C
14°
9°
11°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.