Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Mariborčan Peter Vilfan, nov državni sekretar je davčni dolžnik?

Pisali smo že o novi službici, ki jo je dobil od volivcev pozabljeni v Mariboru rojen nekdanji košarkar in politik Peter Vilfan. Na volitvah je dobil le pičlih 442 glasov. Naj omenimo da jih je dobil 1. uvrščeni Luka Bubnjič, ki je kandidiral prav tako, kot Vilfan v Črnomlju kar 1084.

Če imaš veze, potem gre vse lažje. Nekdanji poslanec in nekdanji košarkar Peter Vilfan jih očitno ima. Pri vrhu leve vlade, očitno. Saj je dobil službo kar na ministrstvu.

Spodnja slika kaže, da naj bi bil Peter Vilfan celo davčni dolžnik:

Vilfan je v kabinet predsednika vlade Šarca  prilezel kljub dejstvu, da naj bi imel v zadnji dveh letih že dvakrat pri finančni upravi status davčnega neplačnika. Pri tem pa aplikacija Erar protikorupcijske komisije razkriva, da naj bi bil Vilfan s svojim podjetjem leta prisesan na državni proračun, iz katerega je dobil več kot sto tisoč evrov.

Očitno tega niti Šarčevi ljudje ne vedo, ali pa nočejo vedeti. Peter Vilfan, tudi človek, ki rad skače iz stranke v stranko. Bil je član Pozitivne Slovenije, potem je Zorana Jankovića zapustil in odšel z Alenko Bratušek v novo stranko, na koncu pa pristal v Desusu. Upajmo, da bo vsaj povrnil denar državi, katerega dolguje.

Preberite tudi: Za službo od volilvcev pozabljenega Mariborčana Petra Viflana je poskrbela kar vlada?

M.G.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
62%
7.2km/h
0%
13°C
13°
12°
12°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
7°
Sun
2°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.