Mariborčan zaradi prevare s kriptovalutami izgubil 80.000 evrov

kriptovalute

Mariborski policisti obravnavajo novo goljufijo s kriptovalutami, v kateri je Mariborčan izgubil kar 80.000 evrov.

Mariborski policisti so v zadnjih dneh obravnavali tri kriptoprevare. V katerih sta oškodovanca izgubila skupaj 46.000 evrov. Tokrat pa mariborski policisti obravnavajo novo goljufijo s kriptovalutami – tokrat je posameznik v njej izgubil kar 80.000 evrov. 

 Oškodovanec je najprej prejel klic v zvezi s prodajo kriptovalut. “Omogočil je dostop do upravljanja z računalnikom, istega dne pa je opazil, da je bilo izvršenih več finančnih transakcij,” so zapisali policisti in dodali, da je moški tako ostal brez okoli 80.000 evrov. Po poročanju portala N1, naj bi šlo za Mariborčana.

Policija ljudi ob tem ponovno opozarja na previdnost ter preudarnost pri tovrstnem poslovanju.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.