Mariborčani po včerajšnji zmagi samozavestni. Ludogorec ostal brez trenerja

maribor zgodovino slovenska nogometni prvak

Nasprotnikov nogometašev Maribora v četrtem krogu kvalifikacij za evropsko ligo na povratni tekmi v Ljudskem vrtu ne bo vodil Stojčo Stoev.

Ludogorec v Maribor brez trenerja

Če igra ne steče in če ima moštvo probleme, potem je potrebno zamenjati trenerja. To je najbolj normalna poteza nogometnega moštva, razmišljajo pri moštvu Ludogorec. Po tem, ko je pred tekmo z Ludogorcem dal odpoved tudi mariborski trener Darko Milanič, a je športni direktor ni sprejel, pa je na drugi strani sedaj odstopil trener mariborskih nasprotnikov na četrtkovi evropski tekmi, Stojčo Stoev, ki se poslavlja z moštvom Ludogorec.

Po dveh remijih brez golov – po četrtkovi tekmi z Mariborom so bolgarski prvaki z 0:0 zaključili tudi sinočnjo tekmo državnega prvenstva proti Slaviji iz Sofije, zato je uprava Ludogorca  57-letnega trenerja Stoeva razrešila s položaja.

Bosta pa moštvo Ludogorca začasno vodila  Stoeva pomočnika Stanislav Genčev in Zdravko Zdravkov, so danes sporočili iz Razgrada.

Je to voda na miin mariborskim nogometašem? Vabljeni v četrtek v Ljudski vrt!

vir: Večer

M.G.

 

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
0.5km/h
75%
20°C
22°
20°
20°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.