Migranta, ki sta ugrabila Mirka Moravca, sta končno dobila kazen! Se bodo levi mediji opravičili za zavajanje in laži?

ugrabljeni Mirko Moravec

Dva izmed treh migrantov, ki so maja ugrabili 79-letnega Mirka Moravca, sta danes na predobravnavnem naroku priznala krivdo, zoper tretjega pa se bo sojenje nadaljevalo, ko se bo ugotovila njegova dejanska starost.

Leto in 9 mesecev zapora?

Na Okrožnem sodišču v Novem mestu se je s predobravnavnim narokom danes pričelo sojenje migrantom Omarju AbidijuOubiju Boutridu in Abdkarimu Kadfeju zaradi ugrabitve 79-letnega Mirka Moravca, ropa in odvzema motornega vozila. Slovenska tiskovna agencija zdaj poroča, da sta 18-letni Alžirec Boutrid in 25-letni Maročan Kadfe krivdo priznala. Na zaslišanju naj bi se opravičila ugrabljenemu in državi ter izrazila obžalovanje do dogodka, češ da sta imela zaradi dolgotrajne poti v Evropo psihične težave. Sodišče jima je izreklo eno leto in devet mesecev zapora, po prestani kazni pa bosta za pet let izgnana iz države. Ali je kazen dovolj velika? no o tem presodite sami.

Levi mediji zavajali javnost in lagali?

Najbolj pa bode v oči leženost nekaterih levih medijev, ki so, kjub dokazani ugrabitvi 79-letnega Belokranjca ostali pri zavajanju in lažeh. Tako sta se iz dogodka ponorčevala Evgenija Carl  in Domen Savič.

Evgenija Carl: “Znano je, da lepilni trak prave širine za lepljenje ust migranti nosijo v nahrbtnikih. Al je tam med trtami kakšna Tedi štacuna?”

Tako naslajanje in nespodobnost ob ugrabitvi belokranjca samo dokazuje, kako lažnive znajo biti levičarske novice.

M.G.

 

VREME

Maribor
jasno
41%
2.6km/h
0%
29°C
30°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.