Mariborčani suvereno v napad na Olimpijo

maribor zgodovino slovenska nogometni prvak

Kot poročajo iz NK Maribor so z mislimi že pri večnem derbiju proti Olimpiji, ki bo potekal jutri, 19. avgusta v ljubljanski dvorani Stožice.

Mariborčane še vedno grize predčasno zaključena evropska sezona, saj se jim v nadaljnje tekmovanje  ni uspelo uvrstiti. Prav zato je vsaka tekma v domačem prvenstvu pomembna, toliko bolj, ker gre za derbi, pravi igralec Dino Hotić. Naredili bomo vse, da zmagamo, je še zagotovil.

 

V NK Maribor zagotavljajo, da je ekipa za derbi polno motivirana in pripravljena zagotavljati še naprej uspešen niz tekem v 1. SNL. “Večjega motiva na domačem prizorišču ni. Odmisliti je treba neuspešno evropsko zgodbo, nobena utrujenost ne pride v poštev. Dovolj je ciljev, ki so pred nami v nadaljevanju sezone. Dvoboj z največjim nasprotnikom vedno prinaša dodaten navdih, povečati prednost na lestvici,” so zapisali na spletni strani NK MARIBOR.

slika: prvaliga.si

Tekma v Stožicah se bo jutri, v nedeljo, 19. avgusta začela ob 20.30 minut. NEPOSREDNI PRENOS TEKME SI BOSTE LAHKO OGLEDALI NA NA 2. PROGRAMU NACIONALNE TELEVIZIJE.

MZ

VREME

Maribor
pretežno oblačno
68%
4.1km/h
75%
17°C
18°
16°
17°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
13°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.