..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Na Pohorju našli neeksplodirano telo

slika je simbolična

Danes v soboto, 18. avgusta zjutraj, je pohodnica ob smučišču pri trikotni jasi na Mariborskem Pohorju, v občini Maribor, našla neeksplodirano minsko-eksplozivno sredstvo.

Policisti so zavarovali kraj najdbe, pripadniki Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi sredstvi Vzhodnoštajerske regije pa so minometno mino iz obdobja druge svetovne vojne odstranili in prepeljali v začasno skladišče. So sporočili iz Uprave za zaščito in reševanje RS.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
49%
0.5km/h
0%
7°C
10°
6°
8°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.