Mariborčanom na voljo kar 400 delavnih mest

slika je simbolna

Iščete zaposlitev? Mogoče bo leto 2019 leto priložnosti za vas. Kakšne so aktualne ponudbe delovnih mest na območju Maribora in okolice? Na Zavodu RS za zaposlovanje OE Maribor je trenutno objavljenih kar okoli 400 različnih delovnih mest, tako za določen, kot tudi nedoločen čas.

Na prvem mestu je zdravstvena stroka

Največ prostih delovnih mest je v zdravstveni stroki, tam iščejo zdravnike, srednje in diplomirane medicinske sestre ter bolničarje negovalce. Ljudi iščejo tudi v Domu starejših Idila, v Domu pod Gorcu, Domu Jožeta Potrča Poljčane, v UKC Maribor in še kje bi se našlo.

Tovarna mesnih izdelkov Košaki išče mesarje, te potrebujejo tudi v Kmetijski zadrugi Ruše,  AMZS Maribor potrebuje mehanika, zaposluje tudi Mariborska livarna Maribor, Talum Kidričevo, v Nigradu pa zaposlijo strojnika. Zaposluje tudi Univerza v Mariboru, Društvo distrofikov Slovenije in Center za socialno delo Maribor.

Veliko je tudi povpraševanja po programerjih, projektantih, električarjih, elektro monterjih, mehatronikih, železokrivcih, CNC operaterjih, avtomehanikih, fasaderjih, ključavničarjih, ličarjih, pomožnih delavcih ter delavcih v gradbeništvu in gostinstvu (picopeki, kuharji, natakarji, receptorji in kuhinjski pomočniki), iščejo se vozniki v mednarodnem prometu oziroma voznikih tovornih vozil ter zavarovalni zastopniki.

Več o tem najdete  tukaj.

VIR: Maribor24

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.