Mariborčanom na voljo kar 400 delavnih mest

slika je simbolna

Iščete zaposlitev? Mogoče bo leto 2019 leto priložnosti za vas. Kakšne so aktualne ponudbe delovnih mest na območju Maribora in okolice? Na Zavodu RS za zaposlovanje OE Maribor je trenutno objavljenih kar okoli 400 različnih delovnih mest, tako za določen, kot tudi nedoločen čas.

Na prvem mestu je zdravstvena stroka

Največ prostih delovnih mest je v zdravstveni stroki, tam iščejo zdravnike, srednje in diplomirane medicinske sestre ter bolničarje negovalce. Ljudi iščejo tudi v Domu starejših Idila, v Domu pod Gorcu, Domu Jožeta Potrča Poljčane, v UKC Maribor in še kje bi se našlo.

Tovarna mesnih izdelkov Košaki išče mesarje, te potrebujejo tudi v Kmetijski zadrugi Ruše,  AMZS Maribor potrebuje mehanika, zaposluje tudi Mariborska livarna Maribor, Talum Kidričevo, v Nigradu pa zaposlijo strojnika. Zaposluje tudi Univerza v Mariboru, Društvo distrofikov Slovenije in Center za socialno delo Maribor.

Veliko je tudi povpraševanja po programerjih, projektantih, električarjih, elektro monterjih, mehatronikih, železokrivcih, CNC operaterjih, avtomehanikih, fasaderjih, ključavničarjih, ličarjih, pomožnih delavcih ter delavcih v gradbeništvu in gostinstvu (picopeki, kuharji, natakarji, receptorji in kuhinjski pomočniki), iščejo se vozniki v mednarodnem prometu oziroma voznikih tovornih vozil ter zavarovalni zastopniki.

Več o tem najdete  tukaj.

VIR: Maribor24

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA