Kdo verjame Večerovi javnomnenjski anketi?

Govorice, ki so se širile med Mariborčani so se uresničile. Večerova javnomnenjska raziskava bo v zadnjem tednu skušala ustoličiti njihovega favorita Sašo Arsenoviča.

To se je tudi zgodilo. Po mnenju mariborskega časopisa sta največja tekmeca za županski prestol Mestne občine Maribor Franc Kangler in Saša Arsenovič skoraj izenačena. Večerova anketa naj bi namenila Kanglerju 23.4% glasov, Arsenoviču pa 23%. Aktualni župan Andrej Fištravec naj bi bil precej zadaj. Po Večerovi anketi naj bi Kangler v treh tednih izgubil kar pet odstotkov, Arsenovič je baje pol toliko pridobil in sta tekmeca skoraj izenačena.

Glede na videno, je skoraj nemogoče, da je Saša Arsenovič po številnih aferah, ki smo jih nanizali tudi v našem portalu, po izigravanju volivcev s podpisi, po zadolženosti, po lažeh glede odgriznjenega prsta natakarju, po nepoznavanju županovega dela in ostalih aferah lahko sploh še v igri za župana Mestne občine Maribor.

Ta anketa se sicer močno razlikuje od drugih anket, kjer pa Franc Kangler pred drugo uvrščenim Sašem Arsenovičem premočno vodi. Sicer pa bo prava anketa med volivci 18. novembra. Takrat bomo zagotovo videli če javnomnenjske ankete časnika Večer res držijo.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež šibkejše intenzitete
92%
100%
19°C
21°
18°
19°
Fri
18°
Sat
17°
Sun
17°
Mon
15°
Tue

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA