Kdo verjame Večerovi javnomnenjski anketi?

Govorice, ki so se širile med Mariborčani so se uresničile. Večerova javnomnenjska raziskava bo v zadnjem tednu skušala ustoličiti njihovega favorita Sašo Arsenoviča.

To se je tudi zgodilo. Po mnenju mariborskega časopisa sta največja tekmeca za županski prestol Mestne občine Maribor Franc Kangler in Saša Arsenovič skoraj izenačena. Večerova anketa naj bi namenila Kanglerju 23.4% glasov, Arsenoviču pa 23%. Aktualni župan Andrej Fištravec naj bi bil precej zadaj. Po Večerovi anketi naj bi Kangler v treh tednih izgubil kar pet odstotkov, Arsenovič je baje pol toliko pridobil in sta tekmeca skoraj izenačena.

Glede na videno, je skoraj nemogoče, da je Saša Arsenovič po številnih aferah, ki smo jih nanizali tudi v našem portalu, po izigravanju volivcev s podpisi, po zadolženosti, po lažeh glede odgriznjenega prsta natakarju, po nepoznavanju županovega dela in ostalih aferah lahko sploh še v igri za župana Mestne občine Maribor.

Ta anketa se sicer močno razlikuje od drugih anket, kjer pa Franc Kangler pred drugo uvrščenim Sašem Arsenovičem premočno vodi. Sicer pa bo prava anketa med volivci 18. novembra. Takrat bomo zagotovo videli če javnomnenjske ankete časnika Večer res držijo.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.