Mariborska poslanka Andreja Rajbenšu v parlamentu ni spregovorila še niti besede.

Andreja Rajbenšu
Mariborska poslanka

Mariborski poslanci, ki letos v Državnem zboru krojijo tudi usodo Maribora, so se v tem sklicu Državnega zbora precej zamenjali. Razen poslanca SDS Dejana Kaloha. Maribor tako zastopajo predvsem poslanci Gibanja Svoboda.

In kaj so mariborski poslanci Gibanja svoboda naredili za Maribor. V bistvu praktično nič. Vlada Roberta goloba je Mariboru vzela še nekaj tistega malega, kar je pripadalo mestu ob Dravi, Urad za demografijo. Pri tem so bili mariborski poslanci Gibanja svoboda, kratko in malo TIHO.

Očitno je tišina, splošna vrlina mariborskih poslancev Gibanja svoboda. Med poslanci je namreč še vedno ne preveč zgovorna, oziroma tiha poslanka Andreja Rajbenšu, ki je kandidirala v okraju Maribor 2, ki zajema občini Miklavž na Dravskem polju in Starše, del občine Hoče-Slivnica, in del mariborskega Tezna. Ti okraji bodo od vrle poslanke Rajbenšu, zagotovo imele kaj koristi?

Sicer pa mariborska poslanca Martin Marzidovšek in Rastislav Vrečko nič veliko ne zaostajata. V parlamentu sta komaj znala izgovoriti 2000 besed.  Mariborski volivci so res izvolili “odlične” poslance, da nas zastopajo!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
76%
3.1km/h
40%
-4°C
-1°
-5°
-2°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA