Neverjetno! Bobnarjeva ukinja avtocestno policijo!

Ob današnji novici, da Bobnarjeva ukinja avtocestno policijo se upravičeno sprašujemo, ali je ona sploh še ministrica za notranje zadeve, ali pa ministrica proti notranjim zadevam?


S prvim avgustom bodo začasno ukinjene tri enote avtocestne policije. Koprsko, celjsko in mariborsko enoto avtocestne policije bodo s ponedeljkom začasno napotili na postaje prometnih policij na območjih, kjer so bile ustanovljene.

“Ta trenutek govorimo o začasni ukinitvi avtocestne policije. Za čas turistične sezone bomo policiste napotili na prometno policijo, da pokrijemo nadzor. Zaenkrat je to za čas turistične sezone, potem pa bo generalni direktor ustanovil delovno skupino, ki bo preverila vse može opcije, in šele potem se bo videlo, kaj in kako,” so pojasnili na generalni policijski upravi.

Iz Darsa so sporočili, da z ukinitvijo avtocestne policije uradno niso seznanjeni in da obžalujejo, če bo do nje prišlo, si pa želijo, da bi še naprej delovala,

V času, ko so avtoceste polne pločevine, ko se promet odvija noč in dan. Ko se neprestano kršijo prometni predpisi, se policija umika. Tudi tej neumnosti se pravi svoboda?

 

 

.

VREME

Maribor
oblačno
92%
4.1km/h
100%
4°C
6°
2°
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
5°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.