Mariborskemu Večeru se je ponesrečila anketa za bildanje vlade?

Golob
slika, fotomontaža

V sredo, 7. septembra je spletni portal Večer objavil zanimivo anketo. Svoje bralce je vprašal ali so 100 dni od začetka mandata zadovoljni z delom vlade Roberta Goloba?

Anketa se očitno ni odvijala po pričakovanjih “neodvisnega” medija Večer, saj je v petek popoldan anketa kazala bolj klavno podobo Golobove vlade. Saj je med 1232 glasovi vlada Roberta Goloba dobila le 24% glasov. No, do večera se je stanje le malo popravilo (nabildalo) v Golobovo korist. 

Tu je končna anketa, narejena  na vzorcu 2399 ljudi. Kar 65% jih je povedalo da te vlade ne podpirajo.  Bildanje očitno tudi na Večeru več ne pomaga-

vir: tweeter

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.