Mariborski Otok zapira svoja vrata

Kopališče Mariborski otok - ležalniki
Simbolna slika

Čeprav je danes zadnji letošnji kopalni dan na Mariborskem otoku, to ne pomeni, da bo Otok resnično zaprl svoja vrata, saj namreč že snujejo aktivnosti za do sedaj »mrtve« dele sezone – jesenski, zimski in spomladanski del.

Medtem Mestna občina Maribor in Šport Maribor tudi že proučujeta različne tehnične rešitve, ki bi v prihodnji sezoni omogočile dogrevanje bazenske vode na Mariborskem otoku. To bi pripomoglo k hitrejšemu doseganju optimalnih temperatur vode za kopalce in podaljšalo kopalno sezono, saj bi v tem primeru kopališče lahko odprli prej in nato tudi kasneje zaprli.

Po letošnjem zaprtju kopališča na »Otoku«, že v ponedeljek, 11. 9., odpira vrata kopališča Pristan. Tam bodo lahko kopalci uživali vse do naslednje sezone na »Otoku«.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.