Zakaj je umrl Sašo Hribar?

Sašo Hribar, slika Wikipedija

Slovenija se v teh dneh poslavlja od radijskega voditelja Saša Hribarja, ki je umrl v petek v poznih popoldanskih urah.

 

Sašo Hribar se je rodil v Celju. Otroštvo je preživel v Grosupljem, po končani osnovni šoli pa se je izobraževal na Gimnaziji Poljane v Ljubljani. Nato je v Ljubljani študiral metalurgijo, vendar študija ni zaključil.

 

Leta 1985 je po avdiciji in glasovnem usposabljanju postal radijski povezovalec na Radiu Slovenija. V nočnem programu je začel uporabljati izmišljenega sogovornika bioenergetika. Zaradi dobrega odziva poslušalcev je s sodelavci pripravil oddajo Radio Ga Ga, ki je bila prvič na sporedu v petek, 6. aprila 1990. Oddaja je postala stalnica in je bila na sporedu vsak petek na prvem programu Radia Slovenija. Ustvarjal pa je tudi druge radijske oddaje.

 

Prav v petek 8. septembra je začel z novo serijo oddaj radio Ga Ga, po oddaji, pa je tako kot vedno odšel na rekreacijo. Zelo rad je namreč igral košarko. Po košarki je sledilo druženje, potem pa ga je izdalo srce. Doživel je namreč nenadni srčni zastoj in ni mu bilo več pomoči. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.