Mariborski poslanec Rajh, namesto da bi se ukvarjal z Mariborom, s ukvarja s Kranjem!

ANDREJ RAJH sab
poslanec Andrej Rajh

V parlamentu sedi kar nekaj mariborskih poslancev, Tako lahko najdemo poslaca Trčka iz SD, Divjak-Mirnikovo iz LMŠ, Rajiča kot NeP, Rajh iz stranke SAB in Kaloha iz SDS.

Andrej Rajh se  raje ukvarja s Kranjem, kot z Mariborom-?

Maribor, kot drugo največje mesto v državnem zboru zagotovo potrebuje poslanca. V bistvu je za mesto ob Dravi to zelo pomembno. V tem mandatu je v državnem zboru tako kar 5 mariborskih poslancev. A kdo se v bistvu sploh zavzema za mesto Maribor?

Zagotovo ne Lidija Divjak Mirnik, saj vlada njenega predsednika Marjana Šarca ni Mariboru prinesla prav nič dobrega. Drugi problem je Franc Trček, ki ga Mariborčani sicer bolj poznajo, kot protestnika, a vseeno v parlamentu pusti vtis, še posebej po kričanju in neumnostih, ki jih kvasi. Za Rajiča bi lahko dejali, da je najbolj tihi mariborski poslanec, ki prav tako Mariboru ni prinesel prav ničesar. Za razliko od te vlade in tudi poslanca SDS Dejana Kaloha, ki je Mariboru končno dala krila, da se ustvarjajo pogoji za nove investicije.

Najbolj zanimiv mariborski poslanec pa je zagotovo Andrej Rajh, poslanec SAB, ki pa se raje, kot z Mariborom, ukvarja s Kranjem, namesto, da bi se z njim ukvarjala predsednica stranke Alenka Bratušek, ki je v Kranju celo kandidirala. 

To je Rajhova hvala mestni občini Kranj:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.