TO SO VAM ZAMOLČALI! Sodijo predsedniku sveta SAB Romanu Jakiču!

jakič
Roman Jakič, slika Nova24TV

Medtem, ko se Jankovič blazno čudi, ker je afera “Stožice” končno dobila epilog na sodišču in joka, da ni nič kriv, pri tej aferi sodijo tudi Romanu Jakiču!

Levi mediji zamolčali dejstvo kdo je Roman Jakič

Levi mediji molčijo in se sprenevedajo. Roman Jakič ni kar nekdo. Ni le bivši obrambni minister. Zaseda v bistvu drugo najmočnejšo funkcijo v stranki SAB, saj je predsednik sveta stranke SAB. 

Levi medijo to podrobnost kar izpustijo. Seveda, to bi lahko zmanjšalo popularnost stranki, ki, roko na srce, že sedaj ni na kakšnem posebnem ugledu. A mediji počnejo tako, da tega dejstva, da je Jakič celo Predsednik sveta SAB ne omenjajo, ga kontrolirano ignorirajo, zamolčijo in kvečjemu povedo, da gre tudi za bivšega obrambnega ministra, ali le nekdanjega direktorja zavoda Tivoli. Pri čemer znova taktično zamolčijo vlado, kjer je bil Jakič minister za obrambo, torej vlado pod vodstvom Alenke Bratušek. Romanu Jakiču sicer sodijo zaradi zlorabe položaja (kar naj bi storil kot nekdanji direktor javnega Zavoda Tivoli, še iz časov, ko je bil politično pri Jankoviću) in mu grozi zapor. Piše Požareport!

 

Zapis na strani 24ur.com o Romanu Jakiču

Zamislite si pogrom, če bi bil recimo Anže Logar, ki v stranki SDS zavzema podobno mesto, znašel na sodišču, ali bi bu celo sodili? Ker pa je to stranka SAB, ki jo leva opcija še kako potrebuje v parlamentu, pa mediji podrobnosti o Jakiču preprosto zamolčijo?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.