Mariborski upokojenci, po protestu, niso hoteli na neokusni prižig lučk v Ljubljani.

Spolitizirano, nedostojno in neumno početje si je privoščil tisti, ki se vsem nam smeji v brk, Zoran Jankovič. Ljubljanski prižig lučk, pa je postala farsa.

Očitno je Zoran Janković še edini, ki še vedno veselo “pleše”. On ima sicer zato dober razlog, kajti na vladi so končno zares njegovi. On pa misli, da lahko dela, kakor se mu zazdi. Celo en navaden prižig lučk, ki je v vsakem večjem mestu atrakcija v decembru, je Janković spolitiziral do te mere, da je to postala politična atrakcija.

Dogodek, ki mu v Ljubljani pravijo Prižig lučk, vedno pritegne veliko ljudi, predvsem otrok. Je pa dogodek namesto župana Jankovića vodil podžupan Aleš Čerin,  Neokusno je tako Čerin povabil vse Tine, da skupaj prižgejo lučke, vendar se je čudežno tam pojavila le ena Tina – Tina Gaber. In tudi smreko na Prešernovem trgu so poimenovali kar Tina. No ob zadnjih dogodkih, so smreko tako številni poimenovali kar vegeta.

So bili pa na protestu upokojencev Slovenije, ki je potekal na Trgu republike dve uri prej tudi mariborski upokojenci, ki so si po protestu želeli ogledati tudi prižig lučk, a so se zaradi vmešavanja politike v prižig lučk, odločili, da se tega dogodka ne bodo udeležili in se odpravili domov. So pa zato raje zapeli vsi skupaj kar na avtobusu.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
59%
8.8km/h
75%
13°C
14°
10°
12°
Fri
11°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.