Na shodu upokojencev pred vlado slišali vzklike lopovi, lopovi!

Zajem slike

Na Trgu republike v Ljubljani so se zbrali na 9. protestnem shodu upokojencev, ki ga organizira iniciativa Glas upokojencev. Tudi iz Maribora so se shoda udeležili številni upokojenci.

Tudi tokrat so se, zadnjič letos, upokojenci zbrali na vseslovenskem shodu upokojencev, kjer so opozorili na slabe razmere upokojencev in ostalih skupin, ter izrazili nezadovoljstvo nad Golobovo vlado. Protestniki so se med drugim odpravili tudi na pohod po ulicah Ljubljane. Na poti so se ustavili pred vladno palačo na Gregorčičevi, kjer je množica glasno skandirala “lopovi, lopovi”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
62%
8.8km/h
75%
12°C
14°
8°
11°
Fri
10°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.