Maribox na stežaj odpira svoja vrata. Dovoljene so tudi kokice!

Maribox

Ogled filmov v kinu, bo odslej potekalo brez omejitev. Tako ne bo več omejitev PCT pogojev, kot tudi ne omejitev, glede obiskanosti dvorane. Dovoljene so tudi kokice.


Odprave pogojev PCT so se razveselili mnogi. Predvsem tisti v kino dvoranah. Tega se je razveselil tudi direktor podjetja Maribox, Stipe Jerić, ki je zapisal:Končno! Dolgo smo čakali. Po 106. dneh prepovedi, lahko danes ponovno v kinu uživamo v kokicah. Zato samo danes za vse kino obiskovalce v MARIBOXU male kokice GRATIS! Tudi PCT pogoja ni več! Dolgo smo se za to borili in velikokrat naleteli na gluha ušesa. Nekateri pa so nas vendarle uslišali. Dejan Kaloh, hvala za posluh in posredovanje!”

 

Z velikim veseljem in navdušenjem vam sporočamo, da je po več kot treh mesecih prepovedi zaradi sprejetih ukrepov prodaja in uživanje hrane in pijače v Mariboxu ponovno dovoljeno, za obisk kina pa pogoj PCT ni več obvezen.” So zapisali tudi na spletni strani Mariboxa-

VREME

Maribor
pretežno oblačno
87%
1km/h
58%
14°C
17°
12°
14°
Sat
13°
Sun
12°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.