Tajno naj bi se sestala Zorčič in Golob. Fajonova pa se boji Mesca?

slika, fotomontaža
Tajno naj bi se sestala Zorčič in Golob. Fajonova pa se boji Mesca.

Predvolilne zakulisne igrice na levi se počasi odvijajo. Stranka SD stavi na (ne)prebaljive novinarje, tajno se sestajata Golob in Zorčič…

Golob skrivno sestankuje z Zorčičem?

Med tem, ko stranka SD v nebo kuje “kvazi” novinarje, se skrivno sestajata Robert Golob in Igor Zorčič. Kot piše Požareport se Tanja Fajon boji Luko Mesca. Ravno tato naj ne bi več želela kandidirati v centru Ljubljane, ker bo tam po novem namesto odpadle poslanke Levice Violete Tomić tokrat kandidiral prav Mesec.

Toliko o velikem “novinarčku” Blažu zgagi v oddaji Ura moči (video: Planet TV)

Pred dnevi, kot piše Bojan Požar  naj bi prišlo tudi do “tajnega sestanka” med Igorjem Zorčičem in Robertom Golobom (Gibanje Svoboda), kjer naj bi Golob odkartal Zorčiča in njegovo novo stranko LIDE, češ da jih ne potrebuje, zato naj bi Zorčič, ki je že tako ali tako povsem na stranskem tiru, tisti dan potem ves poparjen hodil po državnem zboru. Golob je Zočiču vzel tudi že napol pozabljena nepovezana poslanca Jurija Lepa in Tanjo Sluga.

Še bo zanimivo…

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.