Marijan Podobnik, presenetil Franca Kanglerja z opravičilom

slika: Reporter

Zbliževenje SLS Marjana Podobnika in Franca Kanglerja, ki zdaj vodil Novo ljudsko stranko, se nadaljuje. Nenazadnje je SLS tudi podprla Franca Kanglerja pri kandidaturi za župana Maribora.

Padlo je več kot 20 kazenskih postopkov proti Francu Kanglerju. Ker se mu Radovan Žerjav še ni opravičil, ne bom čakal na zadnji postopek v umazani gonji proti Kanglerju, ampak se mu v imenu SLS iskreno opravičujem za krivico, ki mu jo je z izključitvijo in klevetanjem naredila SLS. Je na twitterju zapisal Marjan Podobnik.

Kangler je bil iz SLS izključen leta 2012, ko je stranko vodil Radovan Žerjav. Slednji je tedaj pojasnil, da je SLS Kanglerja pozvala, naj sam izstopi iz stranke in jo s tem razbremeni, ker tega ni storil, je bila to prisiljena storiti stranka. Kangler je kasneje ustanovil svojo stranko NLS.

vir: Večer

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.